Home
Welkom

 WEEK  6 : 23 november tot 30 november 2020 !
 Nieuwe  suggesties  Take Away ! 

 Onze "Eindejaarssuggesties" al gezien op onze site ?

 Meer dan de moeite !

 
 



 

 

“Onze nieuwe weeklunch”
                                                                                           

van maandag 23 november tot en met vrijdag 27 november!  


Week 6 : "Wat schaft de Pot uit Grootmoeders keuken"?
Bestel tijdig want op = op !

 •  Tomaten crèmesoep met balletjes
 •  Ardeens gebraad op de wijze van de houthakker – krieltjes met rozemarijn – enkele garnituren van bij ons !

€ 15,00

 

Onze take-away suggestiemenu

Onze nieuwe suggestiemenu week 6 : vorige suggesties tot woensdag 25 november en vanaf donderdag 26 november tot en met woensdag 2 december :

 “Smaken uit Geluwe”

Oud Stadhuis bij u thuis week 6:
Ons “Suggestie Menu” € 40,00

“Lets take it to the wild side”

• Aperohapjes “small bites” : 1 koud hapje : pastei van haas “Home Made” chutney- 1 warm hapje : ragout van fazant – ris de veau - dooierzwam
• voorgerecht : wilde zeebaars gebakken – knolselder – Portobello champignons – kastanje – jus van cepes
• hoofdgerecht : in de oven gebraden “Boutje van Hertekalf” – appel – veenbessen – witloof – knolselder - amandelkroketjes
• dessert : “Foret Noir” – chocolademous – vanille slagroom – kers – sausje met Kirchlikeur!

We vergeten natuurlijk ook de Kids niet deze week :
Kindermenu : “Tromgeroffel” € 18,00
• Tomatensoep met balletjes
• Grootmoeders “Vol au vent” - polderpuree
• chocolademousse van “de Chef”

 

Thuis tafelen à la carte: week 6

Thuis tafelen à la carte : week 6 : vorige suggesties tot woensdag 25 november en  vanaf donderdag 26 november tot en met woensdag 2 december :

Aperitiefhapjes :
    •  Glaasje gelee van tomaat – crème van avocado – “King Krab” (koud) € 2,00
    •  Glaasje met parline van foie d’oie – compote van rode ui – verse vijg (koud) € 2,00
    •  Aardappelmeus – grijze garnaal - hoeveboter (warm) € 2,50
    •  Ragout van rivierkreeftjes – krokante groentjes – “nantua” (warm) € 2,50

Voorgerechten :
    •  Gebakken Sint-Jakobsvruchten – zoetzure butternutpomoen – jus van sucrine sla - Sherry (warm) € 20,00
    •  In de oven geroosterde kabeljauw – gestoofde winterprei – gebakken dooierzwam – “vadouvansaus” (warm) € 20,00 hoofdgerecht + € 5,00

Hoofdgerechten :
    •  Filet Pure “Blanc-Bleu” – sjalot – Bordelaise saus – herfstgarnituur – gratin dauphinois € 25,00
    •  Kalfsfilet “Rossini” – enkele garnituren van bij ons – krieltjes met rozemarijn € 26,00
    •  Bouillabaisse “Oud Stadhuis” verschillende soorten vis – toast – aïolie – wilde rijst € 26,00

Voor de liefhebbers van echt wild :
    •  Hertekalffilet “Grand Veneur” – verse vijg – veenbessen – knolselder – boschampignons  € 25,00
    •  Fazant “Fine Champagne” – de borst gebraden – de billetjes gekonfijt – witloof – herfstgarnituur € 24,00
    •  Hazerug “Grand Veneur” – appeltjes – veenbessen – spruit – boschampignons € 32,00

Nagerecht :
    •  Tip “Onze fantasie van chocolade” – rode vruchten – coulis van framboos  TOP € 9,00
    •  croute – banane – caramel – vanille – sausje met Rhumparfum ! € 9,00


 

Pop-up Take Away, Oud Stadhuis bij u thuis!

Wij bieden u een pasklare oplossing met onze “Pop-up Take Away”. Dus gewoon een beetje “Restaurant Oud Stadhuis” bij u thuis !

In “PETIT  COMITE”  eens samenkomen, of een tête à tête, of gewoon met het  gezin “quality time” ! Wij bieden u enkele pasklare gerechten en menu’s aan die je bij ons kan komen afhalen, zodat u thuis kan genieten van onze kookkunsten.

 

Niet vergeten


Na regen komt zonneschijn” ! Daar moeten we samen in blijven geloven !

Take care of each other, stay healthy, keep it safe” !