Maandmenu
Gastronomisch maandmenu


"Ons Verjaardagsmenu" 1986 - 2020 !
van 1 oktober tot 12 november

Sprankelend aperitief
met enkele aperosnackxxx van de Chef

3 x ganzenlever
terrine met rode biet - gebakken met kweepeer - gemarineerd met Jerez-azijn

Half kreeftje in de oven
slierten van mergpompoen - paksoi - bouillon van schaaldieren - citroengras

Wilde eend - abdijbier
cantharellen - pastinaak - uitjes - boutjes van de eend gekonfijt

Peren uit Geluwe
semifredo chocolade 75 % - yoghurt - tartaar van mango

Grootmoeders koffie of thee
huisgemaakte zoetigheden.

Dit menu serveren we enkel per tafel.
Prijs : 100,00
Inbegrepen : aperitief - passende wijnen tot en met het hoofdgerecht - mineraal water - mokka - dienst en BTW
Indien u een glas Champagne - een Gin Tonic of een samengesteld aperitief wenst is er een supplement van 3,00.